Get to Know meLeuk dat je nieuwsgierig bent geworden!
Als je op zoek bent naar een fotograaf is het heel belangrijk dat je een fijne klik hebt met elkaar. Een van de belangrijkste dingen is dat je je comfortabel voelt tijdens de shoot zodat de foto’s spontaan en zo natuurlijk mogelijk worden. Eerdere klanten hebben aangegeven dat ik een hele relaxte sfeer creëer, dus dit moet zeker goed komen.

Ik ben geboren in een klein dorpje in Brabant. Ondertussen woon ik alweer 7 jaar samen met mijn vriend in omgeving Eindhoven. Sinds januari 2022 ben ik moeder geworden van ons zoontje Otis!
Buiten het fotograferen vind ik het heerlijk om te reizen en te wandelen. Ik kan echt genieten van de natuur en er veel inspiratie op doen. Ik kies dan ook graag samen met jullie een locatie uit voor de shoot zodat dit helemaal bij mijn stijl past. Ook zal ik regelmatig kledingtips delen zodat we samen een mooi geheel kunnen creëren.

Naast warme, liefdevolle foto’s houd ik vooral van spontane plaatjes. Tijdens bijvoorbeeld een bruiloft zal ik zelden vragen om voor de camera te poseren, maar loop ik ongemerkt rond om alles vast te leggen.
Veel mensen omschrijven mij als opgewekt en zorgzaam. Het allerleukst vind ik om anderen blij te maken met mooie foto’s!

Mocht jij meer willen weten over mij of mijn werk neem dan een kijkje op mijn Instagram.
Ga je liever verder met het opdoen van inspiratie op mijn site? Klik dan hier.

Leave a Reply