Get to Know meLeuk dat je nieuwsgierig bent geworden!
Als je op zoek bent naar een fotograaf is het heel belangrijk dat je een fijne klik hebt met elkaar. Een van de belangrijkste dingen is dat je je comfortabel voelt tijdens de shoot zodat de foto’s spontaan en zo natuurlijk mogelijk worden. Eerdere klanten hebben aangegeven dat ik een hele relaxte sfeer creëer, dus dit moet zeker goed komen.

Ik ben geboren in een klein dorpje in Brabant. Ondertussen woon ik alweer 7 jaar samen met mijn vriend in omgeving Eindhoven. Sinds januari 2022 ben ik moeder geworden van ons zoontje Otis!
Buiten het fotograferen vind ik het heerlijk om te reizen en te wandelen. Ik kan echt genieten van de natuur en er veel inspiratie op doen. Ik kies dan ook graag samen met jullie een locatie uit voor de shoot zodat dit helemaal bij mijn stijl past. Ook zal ik regelmatig kledingtips delen zodat we samen een mooi geheel kunnen creëren.

Op dit moment (feb 2023) gaan wij als gezin 2 jaar in Amerika CT wonen. Mijn man gaat daar werken en samen gaan we op avontuur! Ik hoop dat je na onze terugkomst april 2025 weer aan mij denkt wanneer je nieuwe foto’s wil!


Mocht jij meer willen weten over mij of mijn werk neem dan een kijkje op mijn Instagram.
Ga je liever verder met het opdoen van inspiratie op mijn site? Klik dan hier.

Leave a Reply